Gregory Wathelet en Abdel Said verzamelen Rankingpunten in Windsor

Gregory Wathelet en Abdel Said verzamelen Rankingpunten in Windsor

Tijdens de Royal Windsor Horse Show is het aftellen naar de 1.60m Rolex Grand Prix later vandaag. Deze ochtend kwamen de vijfsterren ruiters reeds aan de start in een 1.50m Longines Ranking. Daarin domineerden de Belgische springruiters de top vijf, maar moesten ze toch Shane Breen met de KWPN-merrie, Haya en Harrie Charles met Billabong du Roumois voor zich dulden.

Als één van de laatste aan de start wist Harry Charles voor eigen publiek de chrono van Shane Breen te verbeteren. Charles won de rubriek met ruim twee seconden voorsprong op Shane Breen met zijn merrie uit de fokkerij van Egbert Schep.

Als één van de laatste aan de start kwam Gregory Wathelet aardig dichtbij de te verbeteren chrono. Wathelet strandde uiteindelijk op de derdeplek met zijn eigen 12-jarige Ace Of Hearts. Landgenoot Abdel Said volgde net buiten het podium.

Abdel Said strandde op de vierde plaats met zijn eigen dochter van Casall, Casalor. De vijfde plaats kwam op naam van Holly Smith met Kbs Major Player (Obos Quality 004).

Uitslag