Gold Lier: Danny van Es de te kloppen man op zaterdag

Gold Lier: Danny van Es de te kloppen man op zaterdag
In het Azelhof werd op zaterdag een Gold competitie gesprongen met als hoogtepunt de 1m45 Grand Prix. Die Grand Prix kwam op naar van Emma Stoker maar in de nevenrubrieken was Danny van Es wederom niet te stoppen. 

In het 1m35 reed Danny van Es Hamilton (v. Contact vd Heffinck) naar de overwinning. Het duo was de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok werd gesprongen. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishten in 55,96 seconden. Ines van den Bosch en Infinity vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 58,17 seconden. Voor Rik Nauta en Kia Maria van de Potarde was er een derde plaats na een foutloze ronde in 58,46 seconden. 

Eddy Bols (Rock & Roll D'Erez) en Ines van den Bosch (Go Go) was er een vierde en vijfde plaats.

1m25

In het 1m25 ging de overwinning eveneens naar Van Es. Dit keer reed hij Canthelaro (v. Chagall vd Burggrave) naar de overwinning in 54,71 seconden. Rik Nauta was dit keer goed voor de tweede plaats. Hij reed Kia Maria vd Potarde foutloos rond in 56,14 seconden. Danny van Es (Noor C) vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 57,06 seconden. 

Vic de Plecker en Cerona van Beek sprongen op hun beurt naar de vierde plaats. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishten in 57,70 seconden. Ines van Dijck en Conaro (v. Con Capitol) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten


Foto: Archief