Gold League-overwinningen voor Patrick Jonkmans, Jan Claeys en Danny Van Es in Lier

Gold League-overwinningen voor Patrick Jonkmans, Jan Claeys en Danny Van Es in Lier

De Gold League van gisteren bracht mooie overwinningen met zich mee voor Patrick Jonkmans, Jan Claeys en Danny Van Es. Jonkmans won de toprubriek 1,40m met Kamiel vh Langwater. 

1,40m

Jonkmans stuurde Kamiel vh Langwater (Wiensender) in 70,53 seconden rechtstreeks op tijd naar de overwinning. Met een seconde meer op de teller volgde Gaetan Stalpaert met Jarlon vd Meersen als tweede, zelf twee seconden voor op Francisco Rocha met Kipling van 't Hagenhof (Nabab de Reve). Jan Claeys werd vierde met King-Boy (Contact vd Heffinck), Plotter Z (Plot Blue) bezorgde Paige Jacobs de vijfde plaats. 

1,30m

Hier won dan Jan Claeys met Charmeur vh Kloosterhof (Fuego du Prelet) in 29,19 seconden in de tweede fase. Danny Van Es achtervolgde hem met Hamilton en werd tweede in 29,65 seconden. Jan Claeys zette zijn lucky strike voort en finishte als derde met Judy vd Beek en vierde met King-Boy. Charlotte Philippe werd vijfde.

1,20m

Danny Van Es bleef op zijn beurt onverslagen in deze rubriek. Hij won met Zico V en stuurde Hamilton naar de tweede plaats. Wout Loenders werd derde met Havanna Miltoo d'14 (Chatman), Johnathan Tassignon en Shelley Harrison vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten.