Gilles Nuytens op één in het Azelhof

Gilles Nuytens op één in het Azelhof

In het Azelhof werd deze avond een CSI2* rubriek gesprongen die rechtstreeks tegen de klok verreden werd. De winst ging naar Gilles Nuytens. Hij behield de nul met Elando Ct (v. Diarado) onder het zadel en finishte in 56,38 seconden.

Voor Dani G. Waldman was er een tweede plaats. Zij sprong een foutloze ronde met de 11-jarige BWP merrie Jativia (v. Cardento) en finisthe in 57,52 seconden. Voor Jörgen Sprehe en Chepetta was er een derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Maximilien Lemercier (Flavia De La Salm) en Fabienne Daigneux-Lange (Urfee Des Luthiers).

Klik hier voor de resultaten

1m30

In het 1m30 van de CSI1* competitie was Luna Matala de beste Belgische. Zij reed Issica T (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos rond in 59,60 seconden. De winst ging naar Martin Reznicek. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Clintin (v. Clinton H) en klokte af in 58,85 seconden. Hannah Garton (Pmh Pollyanna) vervolledigde het podium.

De vierde plaats ging naar Jules Denutte. Hij sprong een foutloze ronde met G Star Du Cartier (v. Cartier vd Heffinck) en finishte in 62,06 seconden. Ruben Romp en Porate Andalou (v. Nabab De Reve) eindigden op vijf.

Klik hier voor de resultaten