Gert-Jan Hubrechts en Andres Vereecke scoren in de zeven- en achtjarige rubriek

Gert-Jan Hubrechts en Andres Vereecke scoren in de zeven- en achtjarige rubriek

In het Sentower Park in Opglabeek stond zonet de CSIYH1* rubriek voor zeven- en achtjarige paarden op het programma. Over een hoogte van 1.30m/ 1.35m lieten de paarden en ruiters het beste van zichzelf zien. Gert-Jan Hubrechts sprong voor België met Natalie-K (v. I'M Special de Muze) op het podium. Met een tijd van 27,67 seconden reed hij over de finish naar een derde plaats. Andres Vereecke (Balouto Van Paemel Z) nam de vierde plaats plaats voor zijn rekening. Pascale Haep (Irandole du Flot) viel net buiten de top vijf en nam genoegen met een zesde plaats. 


Winst in deze rubriek was er voor de Britse Kerstin Deakin en de merrie Qlicious (v. Cornettini Ask). Het duo liet het hout onaangeroerd en stopte de klok op een zeer scherpe tijd van 26,21 seconden. De Ier Bertram Allen kon rekenen op Calculatus (v. Cachassini) om het zilver mee naar huis te nemen. Zij noteerden een tijd van 27,08 seconden. 

Alexa Larkin (O Music) reed naar een vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Virginie Thonon (Enjeu de Grisien), Sam Polleunis (Ona P), Emilie Conter (Ocean Quality) en Stephanie Andries (New Jursy van de Noordheuvel). 

Klik hier voor de resultaten.