Femke D'Hoore houdt de concurrentie achter zich in St Niklaas

Femke D'Hoore houdt de concurrentie achter zich in St Niklaas

Afgelopen weekend verzamelden de LRV ruiters van Oost-Vlaanderen in St Niklaas. Voormalig LRV kampioene, Femke D'Hoore hield de concurrentie achter zich in de klasse Zwaar.

De amazone, die dit jaar ook aan de start komt in de SMS League, sprong naar de winst met High Wind van t Schrijberg (Dulf vd Bisschop). Het duo bleef in deze proef Sam Van Steelandt met Jester Boy van het Gildenhof (Winningmood vd Arenberg) voor. De derde plaats werd ingenomen door Johan Wenselaers met Eleonor DC-DM.

Net buiten het podium sprong Phaedra Polfliet met Ixia vd Kruishoeve naar de vierde plek. Bart Temmerman vervolledigde de top vijf met Kryptonite van ten Bos.

Eerder schreef Temmerman wel de klasse M op zijn naam. Op de rug van Libertina vd Oudeveldhoeve (Nabab de Reve) bleef hij Dries Van Meervenne met F-La Vie van de Elshoeve voor. Het duo werd opgevolgd door Jonas Van Leuven met Gizani van de Geuvelhoeve Z.

Ook in de klasse L won Temmerman met Deff Leppard. Dies Van Meervenne won de andere klasse L met Malibu van de Elshoeve.

Alle resultaten