Fabienne Daigneux-Lange scoort top vijf klassering in CSI1* Grand Prix Kronenberg

Fabienne Daigneux-Lange scoort top vijf klassering in CSI1* Grand Prix Kronenberg

In De Peelbergen is de laatste dag van een internationaal concours aangebroken. Eén van de hoogtepunten van de ochtend was de CSI1* Grand Prix. Slechts vier combinaties slaagden erin zich voor de barrage te plaatsen. Vooral de toegestane tijd leverde voor heel wat combinaties een probleem op: maar liefst zes combinaties eindigden met één puntje voor tijd in het basisparcours. In de barrage was Denis Lynch de snelste. Hij reed Cornets Iberio (v. Cornet Obolensky x Charlottenhof's Ibero, f. Ramsbrock) foutloos rond in 39,88 seconden. 

Aniek Poels en Gomez TN (v. Zambesi x Verdi, f. Nijhof) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden erin de nul te behouden en klokten af in 40,60 seconden. Katerina Bubakova en Clintons Dream Girl (v. Clinton I x Coriano, f. Nielsen) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 41,31 seconden. 

Fabienne Daigneux-Lange (Frigant du Calvaire) en Thomas Brandt (Cessna P) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m35 deze ochtend zorgde Aliki Rotsaert voor de beste Belgische prestatie. In het zadel van Conrad vd Mispelaere sprong ze een foutloze ronde in 34,28 seconden. Dat leverde haar de vijfde plek op. 

Klik hier voor alle resultaten