Belgische overmacht op het Jeździecki Baborówko eventing festival in Polen

Belgische overmacht op het Jeździecki Baborówko eventing festival in Polen
Op het eventing festival in Polen het Jeździecki Baborówko zijn het de Belgen die aan de overmacht zijn. In de CCI3* was het uiteindelijk niemand minder dan Karin Donckers die met haar Jalopeno (v. Chilli Morning) naar de winst reed. Daarbij noteerde ze zowel in de cross wat kleine strafpunten als in het springparcours waar ze uitkwam met 4 strafpunten. Met een totaal van 54.9 ging ze ruimschoots aan de leiding.

Maar de Belgische amazone wist niet alleen de overwinning op haar naam te schreven, maar behaalde met haar andere paard Gini ten Hunsel (v. Canadian River) ook nog eens een tweede plaats. Met Gini reed ze naar een totaal van 59.9 strafpunten. Als derde eindigde ook nog eens Kris Vervaecke die hier zijn Guantanamo van Alsingen (v. Wandor van de Mispelaere) naar een totaal wist te rijden van 68.2.

Om het Belgische feest compleet te maken eindigde Steve van Winkel op een vierde plaats. Steve en zijn Airkan Sylvester (v. Chakiris) noteerden in het springparcours 8 strafpunten wat hun totaal bracht op 71.7 strafpunten. De Pool Pawel Spisak met Admiral onderbrak het Belgische feest door naar de vijfde plaats te rijden met 74.3.

Toch was het met de top vier aan Belgen nog niet gedaan en eindigde ook Xavier Snackers op een zevende plaats met En Silence Otrang met een totaal van 78.3 en eindigde Joris Vanspringel nog op een tiende plaats met Imperial van de Holtakkers met een totaal van 95.4.

Klik hier voor alle resultaten