Equteam-ruiter Randy Sherman wint 1.45m in Lier

Equteam-ruiter Randy Sherman wint 1.45m in Lier

In Lier heeft de Equteam-ruiter, Randy Sherman de 1.45m rubriek op naam geschreven met de 10-jarige Catch Me P Z (Clinton I, fokker: Patrevi). Samen met zijn eigen bruine bleef Sherman net geen drie seconden voor op Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (Cardento x Lupicor, fokker: Elevage De Brinco).

Een volledig internationaal deelnemersveld zorgde voor een internationale klassering. De derde plaats kleurde zo Frans dankzij Benjamin Robert met Ze Carioca (Canturo), het paar werd opgevolgd door Mariano Martinez Bastida met Belano vd Wijnhoeve Z (Berlin).

De vijfde plaats kwam op naam van Nederlander, Loewie Joppen met Havel van de Wolfsakker Z (Hos d'O). In de top tien stelde ook Lies Malisart zich op met Danzel Z (Diamant de Semilly).

Picobello scoort bij zevenjarigen

Bij de zevenjarigen wist Charles Berron de concurrentie achter zich te houden met Copain de Picobello Z (Cicero Z van Paemel x Orlando, fokker: Picobello Horses). Het duo werd opgevolgd door Nederlander Loewie Joppen en Clown of Picobello Z. Landgenoot Leopold van Asten volgde op de derde plek met onder het zadel VDL Groep Julian (Caretino Gold x Palm S).

Net buiten het podium sprong Kim Thiry met de Chellsini Z -nazaat, Coralie van Westleven Z naar de vierde plek. Thuis-ruiter Mathias Hazebroek strandde op de zesde plek met zijn Cointreau vd Wouwerse Velden Z (Cupido vd Hoefslag Z).

Alle resultaten