Dubbelslag voor Kyle Cuypers in Gouden Laars

Dubbelslag voor Kyle Cuypers in Gouden Laars

Naast de hoofdrubriek werden er vandaag tijdens de Gouden Laars in Sint-Truiden nog verschillende andere rubrieken gesprongen. In het 1m30 reed Kyle Cuypers naar de overwinning. Hij rekende op Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) om in 30,77 seconden naar de finish te rijden. 

Voor Marlies van Raemdonck en Lotus vd Kristinahoeve (v. Copperfield Von der Held) was er een tweede plaats. Zij kon de nul behouden en finishte in 33,93 seconden. Andreas Baum en Kapiche (v. Free Style) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 35,17 seconden. 

Birthe Goossens (Hope vd Bakkershoeve) en Laurie Leonard (Mistraya Saint-Benoit) volgden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

1m20

Ook in het 1m20 was Kyle Cupers de beste. Hij rekende opnieuw op Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) om in 31,16 seconden naar de finish te springen. Hiermee bleef hij Laurie Leonard voor die met Azzaro De l'Enclos De L'Ange (v. Albatros Du Pachis) op de tweede plaats eindigde. Voor Nell Delgouffe en Indy (v. Nintender) was er een derde plaats.

Sacha Beghuin (Ux van de Canthoeve) en Nette Clerck (Cataluna Vdh Z) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten