Dubbele overwinning voor Thibault Vermeulen in Meerdonk

Dubbele overwinning voor Thibault Vermeulen in Meerdonk

Dat het 1m35 hoofdnummer van de Silver League gisteren door Stephan Verschuere gewonnen werd, wisten we al maar daarnaast werd er ook nog een 1m25 en een 1m15 gesprongen. 

In het 1m15 reed Thibault Vermeulen naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Heart of Nabab (v. Nabab de Reve x Heartbreaker, f. Bouckaert) een foutloze ronde springen in 28,79 seconden. Kato van Olmen en Klio vd Broekkant (v. Nabab de Reve x Germus R, f. Lamers) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in een nulronde achter hun naam te noteren en klokten af in 31,55 seconden. Frederik Cattebeke en Petunia vd Bisschop (v. Comme Il Faut x Bamako de Muze, f. Francois) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,86 seconden. 

Jordy van Massenhove (Iniesta D) en Eline Goethals (Miss Prova) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m25

Ook in het 1m25 was de overwinning voor Thibault Vermeulen. Dit keer reed hij Emirats de Riverland (v. Nabab de Reve x Blue Blanc Rouge, f. Elevage de Riverland) foutloos rond in 71,81 seconden. Charline Vandergeeten en U Quito de Baussy Z (v. Ulove des Charmes x Quito de Baussy, f. Bosch) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 72,86 seconden. Niels Neyst en Illy van de Vaddenhoek (v. Wander vd Mispelaere) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 74,12 seconden. 

Eline Goethals (Miss Prova) en Thibault Vermeulen (Zabou D'Aymon Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten