Maxime Van der Vlist zet nieuwe stap in carrière

Maxime Van der Vlist zet nieuwe stap in carrière

De Nederlandse dressuuramazone Maxime Van der Vlist neemt afscheid van Stal Fiechter in Merksplas en gaat fulltime voor zichzelf werken. Een grote stap in de carrière van de jonge amazone.

Van der Vlist was de voorbije zeven jaar aan het werk voor Stal Fiechter maar merkte dat ze steeds meer vraag kreeg om lesklanten te begeleiden, clinics te geven en paarden te trainen, iets wat ze moeilijk kon combineren met haar job bij Fiechter. Bovendien wil ze zich graag verder toeleggen op de in-en verkoop van dressuurpaarden. 

Onder leiding van haar nu ex-werkgever werkte ze zich op van Z1 niveau tot de Grand Prix, een kans waar ze enorm dankbaar voor is. "Ik ben Jeanine, Yvonne en Jacquelina Fiechter  zo dankbaar voor alles wat ze me geleerd hebben en alle kansen die ik gekregen heb. Nu is het tijd om zelf een carrière te gaan maken als eigen baas.  Met veel tranen (goede tranen) hebben we “afscheid” genomen en start ik mijn nieuwe uitdaging. Natuurlijk nemen we niet helemaal afscheid want ik blijf gewoon onder volle begeleiding van Jeanine trainen. Een dubbel gevoel want wat ga ik Stable Fiechter missen, maar ook zeker een leuke nieuwe uitdaging voor mijn toekomst als eigen baas. Nogmaals, wat een fantastische tijd heb ik gehad bij Stable Fiechter maar nu is het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan uit het nest wat zo vertrouwd is", zo staat te lezen op de facebookpagina van de amazone.

Bron: Facebookpagina Maxime Van der Vlist