Donaat Brondeel en Jan van Alken scoren in Opglabbeek

Donaat Brondeel en Jan van Alken scoren in Opglabbeek

Deze ochtend hebben de internationale springruiters het thuispubliek van de winst gehouden in Opglabbeek. Bij de zevenjarigen won Emma Augier de Mossoua met Homey (Cardento). De 1.35m CSI2* rubriek kwam op naam van Alexander Butler met de Z-ruin, Blof S Z (Berlin).

In de 1.35m cSI2* rubriek wist enkel Alexander Butler de chrono onder de 56 seconden te houden. In het zadel van de 10-jarige Berlin-zoon, Blof S Z bleef de Ier bijna twee seconden voor op William Whitaker met Rmf Hortensia (Heartbeat). Victor Bettendorf vervolledigde het podium met de Nintender-zoon, Noir Prun du Gibet.

Voor eigen publiek plaatste Donaat Brondeel zich in de prijsuitreiking met de Diamant de Semilly-zoon, d'Artagan RR. Pauline Wartique volgde in de prijzen met Secrete du Sartel (Quaprice Bois Margot).

Emma Augier de Moussac snelde naar de eindzege in de rubriek voor zevenjarigen. Samen met Homey (Cardento) bleef De Moussace ruim drie seconden voor op Joanne Blair met onder het zadel de Sandro Boy-zoon, Mon Ami. Eoin Gallagher werkte de top drie af met de BWP-hengst, Milando (Elvis Ter Putte).

Voor België hield Jan van Alken de eer hoog. Van Alken stuurde zijn Mousse van de Start (Tonixe) foutloos naar de zevende plek. HEt paar werd opgevolgd door Sebastien Berlemont met Cantus de Vesquerie (Padock du Plessis).

Alle resultaten