Dominique Hendrickx besluit CSI3* Knokke met een overwinning

Dominique Hendrickx besluit CSI3* Knokke met een overwinning

In Knokke heeft Dominique Hendrick de eerste week van het Summer Circuit afgesloten met een overwinning. Hendrick sprong naar de winst in de CSI3* 1.50m rubriek.


QUICK RESULT 1.50m
1. Dominique Hendrickx - Koriano Van Klapscheut
2. Jessica Mendoza - Sam de Bacon
3. Thierry Goffinet - Cana van de Blom


Van de 10 starters in de barrage in deze afsluitende CSI3* rubriek hielden vijf duo's het hout in de lepels. De snelst foutloze chrono kwam op naam van regerend Belgisch kampioen, Dominique Hendrickx. In het zadel van de 9-jarige Koriano Van Klapscheut (Lord Z) bleef de Belg net geen seconde voor op Jessica Mendoza met onder het zadel haar eigen 13-jarige Sam de Bacon (Kashmir Van Schuttershof).

Thierry Goffinet vervolledigde het podium op de rug van de 11-jarige Cana van de Blom. In het zadel van de sBs-merrie bleef Goffinet Hendrik Denutte met Don Flamenco vd Kranenburg (Flamenco Desemilly) en Frederic Vernaet met Dieu Merci van T&L (Toulon) voor.

Camille Demolie scoort in de 1.40m

In de CSI2* 1.40m rubriek hield Camille Demolie de Belgische eer hoog. Demolie sprong samen met haar Chica Fino (Calido I) foutloos naar de derde plek. De overwinning kwam op naam van Marie Hecart en Ravena Ls La Silla (Riscal).

Alle resultaten