Devos en Morssinkhof imponeren tijdens hoofdrubriek Baltica Tour

Devos en Morssinkhof imponeren tijdens hoofdrubriek Baltica Tour
Op de Baltica Tour in Polen werd zonet de hoofdrubriek van de dag gesprongen. Het ging om een 1m40 rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Lieven Devos, die gisteren al naar een mooie klassering reed, deed dat vandaag graag nog eens over. Ook de jonge Limburgse ruiter Simon Morssinkhof eindigde in de top vijf. 

De winst ging naar de Nederlander Remco Been. Met Balou van het Molenhof Z onder het zadel, sprong hij een pijlsnelle ronde in 67,16 seconden. Hij kon bovendien ook alle balken in de lepels laten. Clarissa Crotta eindigde met Vincent 168 op de tweede plaats. Zij kon de nul achter haar naam houden en finishte in 67,54 seconden. Lieven Devos eindigde op zijn beurt op de derde plaats. Hij rekende op Eldorrado MVNZ om in 67,77 seconden foutloos naar de eindmeet te rijden. 

Michael Hughes eindigde op de vierde plaats na een foutloze rit in het zadel van Jeco van het Swennenhog. De Amerikaan klokte af in 68,68 seconden. Voor Simon Morssinkhof was er een vijfde plaats. Hij rekende om met Harola HK een nulronde te springen in een tijd van 68,93 seconden.

Klik hier voor de resultaten