Dayro Arroyave houdt Jos Verlooy van de winst in Knokke

Dayro Arroyave houdt Jos Verlooy van de winst in Knokke

Dayro Arroyave was in Knokke de snelste foutloze ruiter in de CSI3* 1.50m rubriek in het zadel van Baccarat Fontaine, een pas achtjarige nakomeling van Mylord Carthago. Hij hield daarmee onze landgenoot Jos Verlooy van de winst.

QUICK RESULTS

1. Dayro Arroyave - Baccarat Fontaine

2. Jos Verlooy - Jacobien Dwerse Hagen

3. Karim Elzoghby - Amelia


Arroyave loodste de ruin foutloos rond in 62.56 seconden, slechts 9 honderdsten sneller dan Jos Verlooy met Jacobien Dwerse Hagen (v. Va-Vite). Karim Elzoghby mocht op aansluiten op het podium na een nulronde in 63.13 seconden.

Ook Ann-Carton Grootjans reed een goede en snelle ronde met Kai Licha de Karmel en werd zo vijfde. Frederic Vernaet volgde in haar kielzog en eindigde op de zesde plek met Euptric van Beek. Emilie Conter kon op de zestiende plek ook nog een graantje meepikken uit de prijzenpot.

1m15

In het 1m15 snelde Anke de Breucker met de Elvis ter Putte dochter Elize Z naar de winst. Christoph Verheyen en Noah van T Heike (Epleaser van T Heike) zien we dan terug op de vijfde plaats.

Showproef

De showproef is met overmacht voor Josephine Lepage die hier zowel de eerste als tweede plaats voor rekening nam. Met Knick Knack was er een eerste plaats en met Menta Star H was er vervolgens de tweede plaats. Laure Tijskens en Navayo werden nog derde.