CSI Oliva: De Grande, Demolie en Vereecke springen in de spotlight

CSI Oliva: De Grande, Demolie en Vereecke springen in de spotlight

Ook in Oliva zijn de eerste rubrieken van de dag alvast gesprongen. In de rubriek voor 6-jarige paarden ging de overwinning naar Dan Kremer. Hij reed Etoile de Vitalis foutloos rond in 27,50 seconden. 

Vladimir Bykov volgde met Oska II Pkz op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels van deze rubriek die in 2-fases gesprongen werd en finishte in 28,26 seconden. Dan Kremer na naast de eerste ook de derde plaats voor zijn rekening. Hij rekende op Formidable Gln Z (v. Focus Gin) om in 28,32 seconden een foutloze ronde te springen. 

Marie Demonte (Eau Vive de Beliard) en Shannen Meinert Ketterle (Balotelli Love) volgden op plaatsen vier en vijf. De beste Belgische prestatie kwam van Jean de Grande. Hij reed Eldona Ladaise (v. Baldini II) naar de zesde plaats door in 29,06 seconden een foutloze ronde te springen. Camille Demolie (Ovanna van de Eedthoek) sprong naar de achtste plaats. 

1m30 GOLD

In het 1m30 van de Gold competitie domineerden de Britse ruiters. Nicole Pavitt en Hennessy-S (v. Indoctro) sprongen naar de overwinning. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 60,30 seconden. Annabel Shields en Wet Wet Wet (v. Mr Blue) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 61,55 seconden. Emeric George (Cocaine Treize) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 62,55 seconden. 

Charlene Bastone (Avalon du Carpont) en Marie Demonte (Bakou du Phare) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Andres Vereecke eindigde net buiten de top tien op de elfde plaats. Hij rekende op de Zangersheide-ruin Diadarco van Evendael Z (v. Diamant de Semilly) om in 71,49 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor alle resultaten