CSI Lier: Guy Beyers start de dag op het podium

CSI Lier: Guy Beyers start de dag op het podium

In Lier is de laatste dag van een internationaal concours aangebroken. De eerste rubriek die vandaag op het programma stond, was een 1m35 van de CSI2* competitie. De overwinning ging naar Ellen Whitaker. Zij reed Colombia de Beaufour foutloos rond in 32,12 seconden. 

Guy Beyers werd de beste Belg op de tweede plaats. Hij rekende op Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte) om in 35,77 seconden een foutloze ronde te springen. Joe Clee maakte de top drie compleet. Hij reed Naima vd Bisschop (v. Eco van't Spieveld) foutloos rond in 35,80 seconden.

Pam Nieuwenhuis (Golden Boy V) en Charline Vandergeeten (U De Quito de Baussy Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Sacha Beghuin (Fuptricia van Beek) en Louise Ameeuw (Gaston d'Ecaussinnes).

Klik hier voor de resultaten

In het 1m10 ging de overwinning naar de Zweedse Louise Nyberg. Zij kon in het zadel van Troy (v. Cassini Boy Jr.) een foutloze ronde springen in 37,81 seconden. Lien Van Ende werd de beste Belgische op de tweede plaats. Zij kon in het zadel van Picolina VE (v. Okidoki van't Gelutt) alle balken in de lepels laten en finishte in 38,15 seconden. Lola Detaille en Estello de Tiji Z (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,12 seconden. 

Pieter-Jan Anthonissen (Palma de Mallorca) en Noeh Orak (Overnor DK Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten