Conter voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Gold Tour Oliva

Conter voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Gold Tour Oliva

In Oliva is de Grand Prix momenteel in volle gang maar ondertussen werden er nog verschillende andere rubrieken gesprongen waarin de Belgische ruiters erg goed konden presteren. 

1m40 GOLD

Emilie Conter zorgde in het 1m40 van de Gold Tour voor een Belgische overwinning. Ze rekende op de SBS-hengst Clochard (v. Kashmir van Schuttershof) om in 29,54 seconden een foutloze ronde te springen. Ze bleef hiermee Constant van Paesschen voor die Lester IX (v. Lord Pezi) naar de tweede plaats reed. Deze Belgische combinatie kon de nul behouden en klokte af in 30,86 seconden. Margaux Rocuet (v. Chesca de Kergane) vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 31,10 seconden. 

Andres Vereecke (In The Mood) en Bertram Allen (Classified) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

1m40 BRONZE

In het 1m40 van de Bronze Tour waren er klasseringen voor Edouard Henneau en Freddy Demuynck. Hennau reed Candida 4 (v. Cancara) naar de achtste plaats, voor Demuynck en Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He van't Leeuwerikenhof) was er een elfde plaats. 

De winst ging hier naar Kai Zeevi en Kandy Hof Ter Zeedycke (v. Cabrio vd Heffinck). Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 36,92 seconden. Joanne Mcglory en Troumphe Kervec (v. Kannan) reden naar de tweede plaats. Hannah Mytilineou en Jazir van de Roshoeve (v. Cicero Z) vervolledigden het podium.

1m30 BRONZE

In het 1m30 kon Kasper de Boeck zich klasseren. Hij reed Ildivo naar de twaalfde plaats. Lauren Devine won deze rubriek. Zij kon met Cassandra VL Z (v. Campbell VDL) een foutloze ronde springen en finishte in 60,24 seconden. Joanne McGlory en Xena 16 (v. Warrior) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 60,62 seconden. Clemence Choppin de Janvry en Dreamboy van de Kapel (v. Al Pacino W) vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten