Christophe Vanderhasselt net buiten podium in Sentower Park

Christophe Vanderhasselt net buiten podium in Sentower Park

Op de laatste dag in Sentower Park werd vanmorgen de CSI3* 1.45m rubriek afgewerkt. Christophe Vanderhasselt viel er net als Dennis Caubergs net buiten het podium en werd vierde.

In de twee fasen speciaal vielen er 2 Belgen net buiten het podium. Zowel Vanderhasselt als Dennis Caubergs grepen er net naast. Vanderhasselt werd met Ellipse De Lezellec (V. Kannan) vierde. Caubergs volgde op plaats vijf met Narnia. 

De eerste plaats was voor Michael Jung. Hij reed er Fischerchelsea (V. Check In 2) als snelste over de finish. Op twee kwam de Ierse Trevor Breen en Germaine W (V. Eldorado vd Zeshoek). Een derde plaats was voor Jennifer Billington met Flipper Darco Uk Z (Flipper D'Elle*HN*). 

Iets later werd op de andere piste de CSI1* 1.25m aangevat. Daarin kon onze landgenoot Giel Vangeebergen met Melo-Cake van de Koekoek (V. Deauville van T L) knap tweede worden. Hij moest enkel Caterina Faini en Hertog Henry de Span (V. Zambesi) voorlaten. Zij reden een wel heel erg snelle tijd van 71,42. Op drie kwam uiteindelijk Ella Mauritzson en Haroon (V. Zambesi). 

Sophie Schmidt kon Elektra van Schuttershof (V. Kashmir van Schuttershof) op de vijfde plaats afzetten en eindigt zo mee in de top 10. 

Alle resultaten