Charlotte Philippe slaat dubbelslag in Sentower Park

Charlotte Philippe slaat dubbelslag in Sentower Park

Ook in Sentower Park is het wedstrijdweekend weer aangebroken. Charlotte Philippe was de grote winnares op vrijdag met twee rubrieken op haar naam.

1.40

Charlotte Philippe won de proef met Cacharel de Amoranda Z (v. Corlensky G). Ze deed dit voor Vincent Bourguignon met Cascabel (v. Cassini) en Katja Haep met Chanita (v. Caretino).  Jerome Counasse sprong met Alme du Temple (v. Radieux) naar de vijfde plaats. 


1.30

Ook hier vinden we Charlotte Philippe terug op het hoogste schavotje. Dit keer was ze de concurrentie te snel af met Godiva S (v. Andiamo). Kom Colaers volgt op twee met C. Amelusina R20, Brecht Goossens met Hero op drie. Patrick Jonkmans springt met I Bay van het Langwater (v. Wiensender) naar de vierde plaats, Jens Thys met Clash Heldenlaan (v. Clinton) naar de vijfde. 


1.20

Johnny Stevens en Huppy Boy Z waren de beste combinatie in de twee fasen, gevolgd door Suzy van de Vorst met Lina van 't Coolenhof (v. Quinten van 't Merelsnest) en Patrick Jongkmans, hier met Nip van het Langwate (v. Thunder van de Zuuthoeve).


1.00 - 4yo

In deze proef voor paarden geboren in 2015 was de overwinning niet voor een Belg. Jake Aston ging met Festival du Talus (v. Diamant de Semilly) met die eer lopen. An Verschelde en Thor (v. Thunder van de Zuuthoeve) werden tweede, Laura Stotzem me Double Turn Z (v. Diarado) werd derde. 


Alle resultaten