Charline Vandergeeten en Jelle Limbourg springen op het ochtendpodium in Lier

Charline Vandergeeten en Jelle Limbourg springen op het ochtendpodium in Lier

Gisteravond draaide ze gretig muziek op de ridersparty in het Azelhof, deze ochtend sprong Charline Vandergeeten naar de tweede plaats in de CSI1* 1.10m. In de 1.20m proef was het Jelle Limbourg die de Belgische eer hoog hield.

Sven Joseph Hadley snelde naar de eindzege in de 1.20m rubriek. Samen met Emly (Golden Hawk) hield de Ier de concurrentie met een halve seconde achter zich. Het paar verwees zo Lilie Moneret met Segur De Savigny (Kalaska De Semilly) naar de tweede plaats.

Voor eigen publiek vervolledigde Jelle Limbourg het podium met de 10-jarie Chatman-nazaat, Jumina Van de Vijversele. Het duo was nipt sneller dan Sofia Francois met onder het zadel de 10-jarige Quadelfos Of the Paddock Z.

Limbourg stelde zich eveneens op op de zesde plek. Als laatste starter loodste de Belg Fighter de Hus Z (Florian de la Vie) foutloos naar stek zes.

Eerder moest Charline Vandergeeten enkel Vicky Burns voor zich dulden in de 1.10m rubriek. De Britse won in het zadel van Denzel II (Cantos). Met ruim één seconde verschil volgde Charline Vandergeeten op de tweede plaats in het zadel van No Doubt Dv (Elvis Ter Putte).

F. Danny Apers for Equnews