Charline Hendrickx, Dries Dekkers, Lola De Braekeleer en Bjorn Vandenbossche ijzersterk in talrijke CSI* Sentower Park

Charline Hendrickx, Dries Dekkers, Lola De Braekeleer en Bjorn Vandenbossche ijzersterk in talrijke CSI* Sentower Park
De CSI* 1,30m van het Sentower Park vanmiddag kende een erg groot deelnemersveld. De 122 combinaties werden dus verdeeld over twee groepen. In beide groepen kwamen onze landgenoot erg sterk naar voren. In de top tien zien we Charline Hendrickx, Dries Dekkers, Lola De Braekeleer en Bjorn Vandenbossche.

QUICK RESULT

1. Nasser Alshawaf met Victor - Alexis Borrin met Utopia Montgothier
2. Kevin Thornton met Edeka's Catyana - Wilma Marklund met Django
3. Aude Duplaquet met Twist de Boilly - Florence Schwizer-Seydoux met L B Solero


In de eerste groep won Nasser Alshawaf met de twaalfjarige Vanoverbeek-zoon Victor in 56,2 seconden. Kevin Thornton volgde voor Ierland met Edeka's Catyana, een dochter van Cayetano, in 56,38 seconden. De Franse Aude Duplaquet finishte als derde met Twist de Boilly (Gio Granno). Ook de rest van de top vijf bleef hier in Franse handen; Agathe Martin werd vierde met BWP-hengst Mandela van 't Vianahof (Diamant de Semilly), Marc Dilasser werd vijfde. 

Lola De Braekeleer werd in deze groep beste Belgische. Zij finishte als zevende met Morzine de la Pomme (Norton d'Eole) in 60,42 seconden. Bjorn Vandenbossche werd tiende met Ascaina Z (Asca Z). 

In de tweede groep ging de overwinning naar Alexis Borrin met Utopia Montgothier (Diamant de Semilly) in 53,5 seconden. De Zweedse Marklund volgde op 2 met Django (Diarado) in 56,28 seconden, Florence Schwizer-Seydoux claimde het brons met L B Solero (Salieri) voor Zwitserland. De Nederlandse Anouk Kort werd vierde met Zangersheideruin Chivas AP Z (Cardento). Charline Hendrickx reed Halbert vh Paardeveld (Major de la Cour) naar de beste Belgische plaats; nummer 5.

Dries Dekkers finishte met Gecibelle du Seigneur (Ensor vd Heffinck) op de achtste plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.