Caro-Belle De Hornois geeft concurrentie het nakijken in Youngster Tour Lier

Caro-Belle De Hornois geeft concurrentie het nakijken in Youngster Tour Lier

In Lier ging de dag zonet van start met twee rubrieken van de Youngster Tour. Bij de 7-jarige verzekerde Caro-Belle de Hornois een Belgische overwinning. Zij reed OO Seven vd Molendreef (v. Jamal vd Heffinck) foutloos rond in 58,90 seconden. Dit was voldoende om de overwinning in deze speedrubriek in de wacht te slepen. 

Soren Pedersen en Tailormade Chaccothargo (v. Chacco-Blue) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 59,29 seconden. Mathis Charon Deligny en Inaya des Cinq Chenes (v. Boston Sitte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 60,33 seconden. 

Melissa Zerbini (Eve d'Yzenbeeck Z) en Anouk Kort (Jersiena) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Maxime Harmegnies (Otto vd Achterhoek), Koen Gelaude (Capall) en Abbelies Vorsselmans (Jolita).

Bij de 5- en 6-jarige paarden reden Kim Thiry en Cis van Hoydonck op het podium. Thiry rekende op Livorno van het Beetjen Z (v. Levisto Z) om naar de tweede plaats te springen, voor Cis van Hoydonck en Prieeltje van St. Anneke (Apple Juice) was er ook een tweede plaats. Beide combinaties sprongen foutloze rondes in 59,87 seconden. 

Aaron Tijskens (Parel van de Tip) kon zich ook klasseren.

Klik hier voor alle resultaten