Caluwe, Van Linden en Bonny winnnen in Zellik

Caluwe, Van Linden en Bonny winnnen in Zellik

In Zellik werden er dit weekend verschillende rubrieken gesprongen. Het hoofdnummer naast de Grand Prix was een 1m20. Er werd in twee fases gesprongen en Mario Caluwe reed Valentina DH Z naar de overwinning. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 29,94 seconden. 

Hiermee bleven ze Bert Panneels voor die met Ogina van de Bisschop op de tweede plaats eindigde. Ook zij hielden de nul op de teller en finishten in 29,94 seconden. Benny van de Wally en Katy volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 32,01 seconden. 

Katrien Nijs (Cersanne LVP) en Anjolie Van Gecke (Calisimo) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m10

In het 1m10 reed Hanne Van Linden naar de overwinning. Zij reed Excellance naar de finish in 35,50 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Jill Berghman en Elanville volgden op de tweede plaats na een foutloze rind in 36,96 seconden. Jelle Limbourg en Landow namen de derde plaats op het podium voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 40,35 seconden. 

Gert Geeroms (Eclips) en Thierry Vis (Nice Horta) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m15

De hoofdrubriek op zondag was een 1m15 rubriek. Tom Bonny reed hier naar de overwinning. Hij reed Prince vh Leireken naar de finish in 36,16 seconden. Silke Van den Winckel el Elgefo DB eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 37,78 seconden. Michelle Schookaert en Egoosje volgden op de derde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 37,87 seconden. 

Kenza Michiels (Jina) en Ester Pint (Innamorka) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten