Belgische Paarden winnen in Vilamoura

Belgische Paarden winnen in Vilamoura

In Vilamoura waren de Belgische paarden aan zet vandaag. 

Horst van de Mispelaere, een BWP-gefokte Wandor van de Mispelaere-nazaat, loodste Oliver Fletcher naar de overwinning in de CSI3* over 1.30. 

Hetzelfde deed Corlandollar Z, een Zangerhseide-ruin van Cornetto Z, met Antonio Matos Almeida. 


CSI3* - 1.35

Antonio Matos Almeida wint de proef met de Zangersheide-gefokte ruin Corlandollar Z, zoon van Cornetto Z. Hij blijft voor Fernando Guinato Neto me Gitalyn. Sophie Fawcett en Billy Jackson (v. Billy Congo) worden derde. 

Tim Prouvé springt in de reeks met 70 starts naar een 21e plaats met Lord Prova (v. For Passion d'Ive Z) en valt zo nog net in de prijzen.

Resultaten


CSI3* - 1.30

Oliver Fletcher springt met BWP'er Horst van de Mispelaere (v. Wandor van de Mispelaere, op de foto met Darragh Kenny aan het werk) naar de overwinning in 49.57. George Whitaker volgt met Peanut (v. Barichello) in 50.79. 

William Fletcher wordt derde met Tiger Bright in 51.58. 

Resultaten


CSI3* - 1.20

In deze proef is het Francisco Mendoca Peixe met Zaffrao Nazar (v. Pacino) die de overwinning behaalt. Ze zijn de snelste in de barrage met een tijd van 35.52. Maisy Williams en Native Warrior (v. Warrior) finishen in 36.59, goed voor de tweede plaats. László Tóth en Condor G2 (v. Calido I) worden derde. 

Resultaten


CSI1* - 1.10

Alice Godfrey en Bugac Donat (v. Doliart) staan op het hoogste schavotje. Ze worden gevolgd door Naomi Howard-Batts en Billy Starlet (v. Billy Mexico). Matilde Moniz Maia sluit met Bailly du TM (v. Marques) de top drie in deze reeks af. 

Resultaten