Belgen sterk van start in CSI1* competitie Opglabbeek

Belgen sterk van start in CSI1* competitie Opglabbeek

In Sentower Park staat dit weekend een CSI3* competitie op het programma. De twee eerste rubrieken waren voorbehouden voor ruiters van de CSI1* competitie. In het 1m20 ging de overwinning naar Julie Brault. Zij sprong een foutloze tweede fase in het zadel van Vermeille Hogue (v. Diamant de Semilly) en klokte af in 28,67 seconden. 

Leandro José Abrahao en Karismatic FM volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om de nul te behouden en finishten in 29,34 seconden. Charline Vandergeeten en Natoe (v. Jivago d'Arsouilles) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 30,14 seconden. Dit was meteen de beste Belgische prestatie. 

Max Thirouin (Emirates Z) en Abdelkebir Ouaddar (Minerva de Kalvarie) volgden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 reed Juan Pablo Garriz naar de overwinning. Hij rekende op Chapeau de Lux Z (v. Chellsini Z) om in 30,92 seconden een foutloze ronde te springen. Charlotte Peeters was de beste Belgische op de tweede plaats. Zij kon eveneens de nul behouden in het zadel van Vahina (v. Diamant de Semilly) en klokte af in 33,49 seconden. Romy Ruijl en Echarme C (v. Cashmir Z) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 35,68 seconden. 

Florian Claessens (India van't Gestelhof) en Bassem Mohammed (Orbit) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten