Belgen stapelen de klasseringen op in Oliva

Belgen stapelen de klasseringen op in Oliva

In Oliva wordt er nog steeds druk op drie pistes gesprongen en opnieuw zijn verschillende Belgische combinaties erin geslaagd om mooie klasseringen te behalen. 

1m30 Bronze

Voor Louise Ameeuw was er een tweede plaats in het 1m30 van de Bronze Tour. Zij reed Lover Boy Z (v. Level Z) naar de finish in 63,57 seconden van deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Amanda Jacucci Merle en Dumble d'Or (v. Old Chap Tame) gingen met de overwinning  aan de haal. Zij sprongen een foutloze omloop in 61,73 seconden. Leandro José Abrahao Duarte (Cordovero By Marstyl) eindigde op de derde plaats. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 64,16 seconden.

Agustin Emillio Blanco Epple (Tahiti de Bacon) en Gill Cools (Valentino D Auge) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

1m30 Gold

Ook in deze rubriek kon één van onze landgenoten een top die klassering behalen. Victor Kumps en Lord-Kaspar V.D. Toem sprongen een foutloze omloop in 67,46 seconden wat hen een zesde plaats opleverde. De volledige top drie van deze rubriek kleurde in de Franse driekleur. Megane Moissonnier en Ussar des Bruyeres (f. Canturo) gingen met de overwinning aan de haal. Zij sprongen een foutloze ronde in 63,90 seconden. Eduuard Mathe (Kiekeboe) en Baptiste Couperie (Utsane du Nestan) volgden op de tweede en de derde plaats. 

1m10 Bronze

Voor Morgane Claeys en Everybody's Queen P (v. Lord Z) was er een zesde plaats in het 1m10. De winst ging hier naar de Zwitserse amazone Lorane Schaller.