Bart Jay Junior Vandecasteele oppermachtig in hoofdrubriek Gouden Laars

Bart Jay Junior Vandecasteele oppermachtig in hoofdrubriek Gouden Laars

Op de Gouden Laars in Vosselaere werd zonet de hoofdrubriek beëindigd en Bart Jay Junior Vandecasteele was oppermachtig. Hij nam niet enkel de eerste maar ook de tweede plaats mee naar huis.

Voor de eerste plaats rekenende hij op Esprit de l'Esprit (v. Elvis Ter Putte). Ze sprongen een foutloze ronde in 48,65 seconden. Voor de tweede plaats haalde hij Kadee Van Het Heikanthof (v. Akteur) van Stal. Met deze merrie sprong Vandecasteele een foutloze omloop in 49,38 seconden.

 Anouk De Proft (Manaco du Chablis) vervolledigde het poidum. Voor Eliah Pieters (Karnivake Van't Klarverhof) en Emma Dhaenens was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats. 

1m30

In het 1m30 ging Marlies van Raemdocnk met de overwinning aan de haal. Ze rekende op Lotus vd Kristinahoeve (v. Copperfield Von Der Held) om in 27,86 seconden naar de finish te rijden. Femke De Graaf eindigde op de tweede plaats met Sea Coast Exellentie (v. Berlin). Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 28,28 seconden. Maverick Van lent en Zadig Z eindigden op de derde plaats.

Dries Vanthienen (Elordonne S) en Tibo Hendrick (Igor van't Palmenhof) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten