Aurore Christen wint in Opglabbeek, Nancy Campo derde

Aurore Christen wint in Opglabbeek, Nancy Campo derde

Vanmiddag werd in Opglabbeek in de Stephex Arena de Prijs Stephex Horsestrucks verreden. In deze CSI3* 1.35m rubriek was het Aurore Christen dat kon winnen. Wat later werd er in de Ashford Arena ook over 1.35m gesprongen in de CSI1*.

De Franse amazone wist samen met Hummer (V. Zambesi TN) voor te blijven op de concurrentie. Op de tweede plaats volgde Alessandro Scroccaro met Amigo van het Bergeneinde Z (V. Arko III). Ebba Johansson en Diastarna PS (V. Tailermade Diarado's boy) het podium af te sluiten. 

Plek vier was de Italiaan Filippo Tabarini. Hij kon rekenen op Othello Optimus (V. Stakkato) om Ingrid Gjelsten en Alibi de La Roque (V. Mylord Carthago*HN) voor te blijven.

Jerome Schmidt en Caillou (V. Cancara) verdedigden als enige de Belgische vlag in deze proef. Zij eindigden op een knappe elfde plaats. 

In de CSI1* kon onze landgenote, Nancy Campo, de derde plaats op haar naam schrijven. Dat deed ze met Negrita de Messitert (V. Toulon). Op plaats twee kwam Gerco Schröder met Glock's Brilliant Berlin (V. Berlin). Zij kwamen wat snelheid te kort en konden Chris Sorensen en Hermie dlt (V.Cantos) niet van de winst afhouden


Klik hier voor alle resultaten