Audrey de Bock en Delphine Kindt zorgen voor girlpower in Lier

Audrey de Bock en Delphine Kindt zorgen voor girlpower in Lier

In Lier blijft de familie de Bock scoren. Deze ochtend startte Equteam-amazone, Audrey de Bock meteen met winst in de rubriek voor vijfjarigen. Op de rug van haar eigen gefokte O'Mega H&Db bleef de Bock de concurrentie voor. Delphine Kindt won de 1.15m ochtendrubriek.

In het zadel van de Kannan-nazaat was De Bock sneller dan Thiago Ribas Da Costa met de bruine, Obama (Emerald). Liesje Vanderwegen zette haar goede prestaties van de afgelopen dagen verder. Samen met Leona Jh Z (Leon Jh Z) vervolledigde de Antwerpse het podium.

Net buiten het podium sprong West-Vlaming, Christof Deraedt met Omar Van de Hunters (Hunters Scendro) naar de vierde plek.

Delphine Kindt wint opnieuw

Voor de tweede dag op rij schrijft Delphine Kindt de winst op haar naam. In het zadel van de achtjarige Geisha (Boss) won Kindt de 1.15m ochtendrubriek. Jade Van Renterghem volgde op de tweede plaats met Elette (Diarado) onder het zadel.  Het duo werd opgevolgd door Donaat Brondeel met onder het zadel London vd Breemeersen (Breemeersen Crescendo).