Anthonissen wint op Youngster Tour in Bonheiden

Anthonissen wint op Youngster Tour in Bonheiden

Ook in Bonheiden ging een internationaal concours vandaag van start met twee rubrieken voor jonge paarden. Bij de 6-jarige bleef Bart Anthonissen de Nederlandse Kim Emmen voor. Anthonissen reed Orange Juice Castanoo (v. Apple Juice) foutloos naar de finish in 26,98 seconden in deze rubriek die in twee fases gesprongen werd. 

Kim Emmen en Astrid's Lad (v. Luidam Elite) volgde op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 27,39 seconden. Deborah-Ann Dierkes en Orfana vd Ultrahoeve (v. Dakar VDL) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 30,34 seconden. 

Jennifer Pedersen (King Julien) en Dieter Vermeiren (Half a Million 111 Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden reed Anna Maria Pokraszov naar de overwinning. Zij rekende op Frimousse du Bidou (v. Tresor) om in 28,08 seconden een foutloze ronde te springen. Bart Anthonissen en Peter-Pan (v. Tangelo vd Zuuthoeve) namen dit keer de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden een foutloze ronde sprongen en klokten af in 29,13 seconden. Mike van Belle en Cobelensky Z (v. Cornet Obolensky) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 30,25 seconden. 

Melissa Laenen (Jax Lvp) en Joao Charlesworth (Calou du Vol) volgden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

7-jarigen

Bij de 7-jarige paarden reed Emmen naar de overwinning. Zij rekende op Cara PS (v. Conthargos) om in 26,53 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef ze Bart Anthonissen voor die ook hier op de tweede plaats eindigde. Anthonissen kon de nul behouden met Nauwiska vd Pereboom (v. Thunder vd Zuuthoeve) onder het zadel en klokte af in 27,07 seconden. Dimitri Taeijmans en Nirvana van't Akkerhof (v. Quickfeuer van Koekshof) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 27,90 seconden. 

Nico Baerts (Casillias Z) en Julio Arias Cueva (Ikoon L) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten