Andres Vereecke en Emilie Conter zorgen voor beste Belgische resultaten in Knokke

Andres Vereecke en Emilie Conter zorgen voor beste Belgische resultaten in Knokke

Deze ochtend reden de internationale ruiters naar de overwinning in Knokke. De 1.40m rubriek kwam op naam van Omer Karaevli. In de 1.45m rubriek overwon Petronella Andersson.


Petronella Andersson sprong naar de overwinning in de internationale CSI3* 1.45m rubriek. Samen met de 10-jarige Berlin-zoon, Eclatant overwon Andersson in 38,77 seconden. Na een barrage met zeven hielden drie duo's het hout in de lepels. Met net geen twee seconden verschil volgde Jessica Mendoza op de tweede plek met onder het zadel Thomas Fuchs' Dollar Girl 46 (Dollar du Murier). Shane Sweetnam werkte het podium af met Deleyn (Larimar 7).

Net buiten het podium kleurde de top vijf Belgisch. Andres Vereecke sprong zo naar de vierde plek met de 12-jarige Casall-merrie, Zurckersuess d'Argilla. Samen met Guy Haerens' merrie bleef Vereecke landgenoot Thierry Goffinet met Eyecatcher Of Two Notes Z (Emilion) voor.

In de 1.40m ochtendproef overwon Omer Karaevli met de Belgische ruin, Livingstone van het Peggershof (Ogano Sitte). Jaime Azcarraga volgde op de tweede plek met Verdinale (Verdi TN) terwijl Gonzalo Azcarraga met Haiti Z (Fidjy Of Colors) het podium afwerkte. Het beste Belgische resultaat kwam op naam van Emilie Conter die op haar eigen wedstrijd met Ultrachic de Charmois naar de zesde plek sprong.

Alle resultaten