Amerikaans eventingteam voor de Olympische Spelen bekend

Amerikaans eventingteam voor de Olympische Spelen bekend


US Equestrian is verheugd om de vier atleet-paard combinaties bekend te maken die het U.S. Eventing Olympic Team zullen vertegenwoordigen als onderdeel van Team USA op de Olympische Spelen van Tokyo 2020 in Tokyo, Japan. Het team zal worden geleid door Chef d'Equipe Erik Duvander en Team Leader Jenni Autry. De competitie begint op 30 juli en duurt tot en met 2 augustus 2021, op de terreinen van het Equestrian Park en de Sea Forest Cross-Country Course. Drie combinaties zullen strijden als een team met één meereizende reserve. Twee directe reserves zijn benoemd naast zes alternatieve combinaties.

Ik denk dat we een competitief team hebben om de V.S. te vertegenwoordigen in Tokyo. Alle paarden hebben een kleine pauze gehad, en we gaan nu werken aan het verbeteren van enkele details die we hebben geïdentificeerd tijdens de Kentucky Three-Day Event CCI5*-L en Jersey Fresh CCI4*-L voordat we naar de verplichte uitstap van het team in Great Meadow in Virginia gaan," aldus Chef d'Equipe Erik Duvander. "Na dat uitje, reizen we naar onze Pre-Export Quarantaine in Aken, Duitsland. Dit is een geweldige faciliteit en zal fungeren als onze laatste trainingskamp waar we zullen werken met dressuur juryleden en Peter Wylde zal met ons werken aan de springsport. Dit is een zeer gefocuste groep atleten die vastbesloten zijn om een topprestatie te leveren in Tokio."

De volgende combinaties van atleet en paard zullen de Verenigde Staten vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Tokyo 2020 en staan in alfabetische volgorde:

Phillip Dutton (West Grove, Pa.) en Z, een 13-jarige Zangersheide ruin van Thomas Tierney, Ann Jones, Caroline Moran, Simon Roosevelt, en Suzanne Lacy

Elisabeth Halliday-Sharp (Lexington, Ky.) en Deniro Z, een 13-jarige KWPN-ruin van Ocala Horse Properties

Boyd Martin (Cochranville, Pa.) en Luke 140, een 10-jarige Holsteiner ruin van The Luke 140 Syndicate

First Direct Reserve: Tsetserleg TSF, een 14-jarige Trakehner ruin van Christine Turner, Thomas Turner en Tommie Turner.

Tweede rechtstreekse reserve: On Cue, een 15-jarige Selle Français merrie van Christine Turner, Boyd Martin, Thomas Turner en Tommie Turner