Alexander Kumps scoort in Youngster Tour Gorla Minore

Alexander Kumps scoort in Youngster Tour Gorla Minore

Ook in Gorla Minore wordt er dit weekend weer op CSI3* niveau gesprongen. De dag ging van start met een rubriek voor 6-jarige paarden en daarin slaagde Alexander Kumps erin om naar een tweede plaats te springen. Hij reed Corvette 2G Z foutloos rond in 63,04 seconden. 

De overwinning was voor Massimo Grossato. Hij kon een foutloze ronde springen met K Miss One (v. Numero Uno) onder het zadel. Het duo stopte de chrono na 62,72 seconden. Alessia Costalla en Filae des Chaines (v. Vagabond de la Pomme) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 63,16 seconden. 

Luca Maria Moneta (First Lady du Bary) en Francesca Ciriesi (Cash Royal 4) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

Inge Carton zorgde voor de beste Belgische prestatie in de rubriek voor 7-jarige paarden. Zij reed Eyecatcher BB Z (v. Emerald van't Ruytershof) naar de negende plaats. De overwinning was voor Laura Renwick. Zij rekende op Cottee (v. Asterix) om in 60,47 seconden een foutloze ronde te springen. Eoin Callagher en OS Cotes de Provenc (v. Luidam Elite) volgden op de tweede plaats. Laura Roquet Puignero en Giselle (v. Dinken) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 63,08 seconden. 

Klik hier voor de resultaten