Abdel Said en Etincelle d'Ellipse winnen Youngster Finale Sentower Park

Abdel Said en Etincelle d'Ellipse winnen Youngster Finale Sentower Park

Bij het Sentower Park heeft Abdel Said met Etincelle d'Ellipse (Apache d'Adriers x Galoubet A) de internationale Youngster finale gewonnen. In de finale voor vijf-en zesjarigen hield Jack Ansems de concurrentie achter zich met Queen van het Voortveld (Andiamo Z).

In de finale voor zeven- en achtjarigen snelde Abdel Said naar de winst met de SF-merrie, Etincelle d'Ellipse (Apache d'Adriers). Samen met de achtjarige merrie bleef Said ruim één seconde voor op Vince Jarmy met onder het zadel de zevenjarige Carbon Girl Z (Chester Z). Tim Prouvé vervolledigde voor eigen publiek het podium met onder het zadel de achtjarige Z-merrie, Ackila DV Z (Aktion Pur Z).

Het paar verwees Shady Ghrayeb met Fara de Beaufour (Diamant de Semilly) naar de vierde plaats terwijl Loewie Joppen in het zadel van Pallieter vd N Ranch (Windows vh Costersveld) de top vijf afwerkte.

Jack Ansems laat Wilhelmus klinken

Na afloop van de finale voor vijf-en zesjarigen stelde Jack Ansems zich vooraan de prijsuitreiking op met de 6-jarige BWP-merrie, Queen van het Voortveld (Andiamo Z). Andrea MArchese volgde met Viva's Golden Girl PS (Vivant) voor Ebba Johansson met onder het zadel de 6-jarige Chyazint (Casallco).

Uitslag finale zeven-en achtjarigen