23 amazones blijven foutloos in tweede manche BK

23 amazones blijven foutloos in tweede manche BK

Op Sentower Park werd vandaag de tweede manche van het BK Amazones gereden en ook de deelnemers aan de verschillende Bekers van België reden vandaag hun tweede ronde. 

BK Amazones

85 amazones kwamen aan de start van de tweede manche van het Belgisch Kampioenschap, 23 van hen bleven foutloos. De top drie van gisteren, Pauline van Dyck, Ester Schelfaut en Stephanie Storms kregen vandaag elk een springfout. 

BvB Junioren

In de tweede manche van de Beker van België voor Junioren was Aurelia Guisson vandaag de sterkste met Berlini from Second Life Z. Ze werd gevolgd door Evelyne Putters met Laemi en Constance Adam met Decibelle du Seigneur. Lore Decock en Camille Demolie maakten de volledig vrouwelijke top vijf compleet.

BvB Scholieren

Bij de scholieren zette Helena Beyers vandaag de beste ronde neer met Matonge of Colors. Louise Ameeuw volgde op de tweede plaats met Sea Coast Exellentie en Paris Vandousselaere eindigde derde met Kaprice vd Bisschop.

BvB Pony's

Seppe Wouters stuurde Kristal Sparkle van Begeveld vandaag als snelste rond in de ponyproef. Charlotte Frederick werd tweede met Orchid's Colyne en Aliki Rotsaert nam de derde plaats voor haar rekening met Batman d'Ete.

BvB Young Riders

Bij de Young Riders hield Elke Appeltans als enige de nul op het bord met Diva Z. Kobe Hendrix eindigde met 4 strafpunten op plaats twee, Mathieu-Maxim Goossens werd derde.

Morgen wordt de troosting gereden, zondag staan de grote finales op het programma.