Longines Rankingrubriek van Oliva levert Thibault Philippaerts brons op

Longines Rankingrubriek van Oliva levert Thibault Philippaerts brons op

In de Longines Rankingrubriek van Oliva, een proef van 1,45m, sprongen diverse Belgen in de prijzen. Ook in de andere namiddagproeven van de dag konden onze landgenoten scoren. 

QUICK RESULT LR

1. Julien Epaillard - Jalanta P
2. Steve Guerdat - Albfuehren's Maddox 
3. Thibault Philippaerts - Glassgo du Beaupre


Julien Epaillard stuurde de BWP-merrie Jalanta P (Catalano) in 34,67 seconden naar de overwinning. Dat was exact een seconde sneller dan Zwitser Steve Guerdat met Maddox, een negenjarige zoon van Cohiba. Daarna was Philippaerts aan zet. Hij kon met Glassgo (Qody de St-Aubert) de derde plaats grijpen in 36,02 seconden. 

Constant Van Paesschen volgde als vierde met Isidoor vd Helle (Canturo). Ook zij bleven foutloos met een tijd van 37,35 seconden. Nicolas Delmotte en Aramusse (Elan de la Cour) grepen de vijfde plaats. Jérôme Guery en BCO Milton Z (Mylord Carthago) konden zevende worden, Karline De Brabander en Fantomas de Muze (Sandro Boy) volgden als achtste. Koen Vereecke werd negende met Donna vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), Celine Schoonbroodt en Kheops de Bois-Mesange rondden de top tien af. 

Bronze 1,20m

Voor Nicolas Lambrecht en Gino vd Vrunte (Jokinal de Bornival) was er een tweede plaats in deze proef. Enkel de Spaanse Susana Epaillard en Bombay d'Auge (Guarana Champeix) waren sneller. Garance Picard werd derde, Chiara Bordogna vierde. Marianne Stubbe en Diabolo (Kannan) pakten plaats 5 voor ons land. 

Silver 1,30m

Hier sprong Koen Vereecke met Chatel de la Pomme (Marius Claudius) naar een foutloze zesde plaats vlak voor Eva Jennen met Ilona vd Fruitkorf. Edouard Mathe en Cabotine du Berri (Tialoc M) grepen de overwinning voor Frankrijk. 

Klik hier voor alle resultaten.