Zilver voor Dominique Hendrickx en Ignace Philip De Vuyst in Sunshine Tour

Zilver voor Dominique Hendrickx en Ignace Philip De Vuyst in Sunshine Tour

In Vejer de La Frontera vielen er Longines Ranking punten te verdienen deze middag. In de CSI3* 1.50 die telde voor de ranking springt Dominique Hendrickx naar een knappe tweede plaats. In de CSI3* over 1.40 is het dan weer Ignace Philip De Vuyst die met de zilveren plak aan de haal gaat. 



CSI3* - 1.50m - LR

Jason Foley springt voor Ierland met Castlefield Cass (v. Cassidee) naar de overwinning in 63.08. Hij laat Dominique Hendrickx nipt achter zich, die met Bacardi les Hauts (v. Rexar du Houssoit) finisht in 63.42. Michael G Duffy sluit met Flint T.S. (v. Corlensky G) in 66.16 het podium af. 

Albert Zorzi springt met Veronese Teamjoy (v. Toulon) naar de vierde plek in 66.80, hij wordt gevolgd door Marcel Marschall en Fenia van Klapscheut (v. Cicero Z van Paemel) in 67.77.

Ook Gudrun Patteet haalt nog een aantal punten binnen. Met Sea Coast Kashmira Z (v. Kashmir van 't Schuttershof) rijdt ze een foutloze ronde in 70.58, goed voor de tiende plaats. 


CSI3* - 1.40m

Alice Watson spurt met Billy Lemon (v. Cevin Z) naar de overwinning door in de tweede fase van de proef te finishen in 37.44. Ignace Philips De Vuyst springt met Modest VD Vroente (v. Jokinal de Bornival) naar de tweede plaats in 38.43 seconden. Kayleigh Watts maakt er een Brits feestje van op het podium, door met Kimosa van het Kritrahof (v. Chatman) te finishen in 38.60.

De Spaanse Patricia Segura en Valseuse de Terlogn (v. Joyau de Bloye) springen naar de vierde plaats, voor El Ghali Boukaa en Cialine de Kergane (v. Hornet Rose). 


CSI3* - 1.35m

Marina Frutuoso Melo is in deze proef onklopbaar. Met Chassana (v. Chacco-Blue) staat ze op het hoogste schavotje, met Cantano (v. Cascavelle) volgt ze haar eigen op. Pierre Alain Mortier en Astings du Busson (v. Quality Bois Margot) vervolledigen het podium. 

Martina Meroni volgt met Berlioz de Gruse (v. Untouchable) op vier, Filippo Codecasa met Veyron Lassergut (v. Hym D'isigny) op vijf. 

Donaat Brondeel springt in deze klasse naar een knappe achtste plaats. Dat doet hij met de BWP-gefokte Jadorado van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Adorado). 


CSI3* - 1.40m

Hier gaat Jesus Torres Garcia met de overwinning aan de haal. Hij doet dit met Grupo Prom Hacienda in 53.09. Alison Barton volgt met Saphir (v. Salito) in 55.50. Antonio Marinas Soto en Diamondloma (v. Numero Uno) zetten een tijd van 56.12 op het bord, goed voor brons. Charlie Jones volgt in een nipte 56.18 met Dexter (v. VDL Wittinger) en blijft voor Jessica Hewitt met Chilli (v. Colestus). 

Olivier Vandamme springt met zijn Muse de Bourguignon (v. Action-Breaker) naar een knappe negende plaats, met een foutloze ronde in 60.99.



Alle resultaten