Thierry Goffinet imponeert in avondrubriek Azelhof

Thierry Goffinet imponeert in avondrubriek Azelhof

Er worden vanavond twee winnaars gekroond in de tweesterren 1m40 rubriek van het Azelhof. De rubriek werd namelijk vanwege de vele deelnemers in tweeën gesplitst.

Quick results:

1. Jack Ryan

2. Nicole Pavitt - Gemmarco

3. Nicole Pavitt - Southend

Quick results:

1. Chloe Aston - Amigo T

2. Thierry Goffinet - Balrika

3. Kim Emmen - Go Go Nevada 

Mooie tijden werden er neergezet door Jack Ryan en Chloe Aston. Beide ruiters zien we een razendsnelle tijd noteren. Zo stuurt Ryan zijn Clintofino (Clinton) naar een eerste plaats en weet ook Aston dat te doen met Amigo T (Padinus). Een mooi resultaat is er dan ook voor Thierry Goffinet en zijn Balrika (Baloubt du Rouet) die zo op de tweede plaats eindigden. Ook voor Nicole Pavitt was er met Gemmarco (Unbelievable Darco) een tweede plaats. Haar zien we in diezelfde rubriek met haar andere troef Southend ook terug op de derde plaats. 

Op drie zien we ook de Nederlandse Kim Emmen met Go Go Nevada (Ustinov). Dan als vierde eindigen Agustin Covarrubias met de Zandor Z nakomeling Zandro Z en Jan Claeys en de BWP-er Janus Union (Kashmir van Schuttershof).  Daarop volgen Imke Kort met Cappuccino en  Pascal van Laethem met Eugenie des Hayettes.

Resultaten