Pieter Clemens, Laurie Leonard en Laurent Nuyens domineren in Sentower Park

Pieter Clemens, Laurie Leonard en Laurent Nuyens domineren in Sentower Park

In het Sentower Park gaat dit weekend de derde reeks van de Animo Cup door. Gisteren was het hoogtepunt van de dag ongetwijfeld de Grote Prijs 1,40m. Hier ging Pieter Clemens met de eerste plaats aan de haal. 

Grote Prijs 1,40m

Pieter Clemens en Never Me wonnen in 33,3 seconden van 57 concurrenten. Sandra Klaessen volgde met Donna Kitona (Landino) voor Nederland, Charlotte Philippe stuurde Godiva S (Andiamo) daarna naar de derde plaats in 35,2 seconden. Adir de Abreu werd vierde met California (Cornet Price), Sofia Westborg en Dasca vh Vijverbos (Asca Z) finishten als vijfde. 

Ook Wouter Devos, Catherine Van Roosbroeck en Maria-Magdalena Celotto sprongen naar de top tien. 

1,30m

Laurie Leonard greep met Azzaro de l'Enclos de l'Ange (Albatros du Pachis) de overwinning in deze proef. De Britse Emma Stoker volgde met Q Seven (Quaid I). Thomas Weinberg werd derde, Tolga Aksoyek met Ziggy (Zandor) en Louke Baeten met Daigo de la Dhuys (Kapitol d'Argonna) maakten de top vijf compleet. 

1,20m

Hier ging de overwinning naar Laurent Nuyens met Vendetta (Va-Vite). Eline Van den Bogaard volgde voor ons land met Acapulco (Lux), Elisabeth Van Münster werd derde. Laurie Leonard greep hier ook de vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.