Peelbergen: Charlotte Philippe is Marcus Ehning te snel af in 1.40m/ 1.45m rubriek

Peelbergen: Charlotte Philippe is Marcus Ehning te snel af in 1.40m/ 1.45m rubriek

In De Peelbergen kregen de ruiters zonet een stevig 1.40m/ 1.45m rubriek voorgeschoteld om hun dag mee te beginnen. Onze landgenoot Charlotte Philippe bleek in topvorm te zijn en reed meteen alle concurrentie naar huis. Met de merrie Godiva S was ze Marcus Ehning én Sanne Thijssen te snel af. 

Charlotte Philippe kon rekenen op Godiva S (v. Andiamo) om in 36,11 seconden de winnende tijd neer te zetten in de jump-off. Hiermee was ze Marcus Ehning te snel af. In het zadel van de ruin Priam du Roset (v. Plot Blue) tikte hij de klok af op 36,46 seconden. Sanne Thijssen en Zeppelin Blue (v. Zirocco Blue) vervolledigde het podium in een tijd van 36,92 seconden. 

Pieter Keunen (Jagger HX) werd vierde. Leonie Peeters (La Lou) zorgde voor nog een Belgische top vijf plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.15m rubriek was het wederom Charlotte Philippe die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. In het zadel van Kiki-Strona (v. Luxels) reed ze naar een zevende plaats in het klassement. Ook bij de zevenjarigen was het opnieuw Charlotte Philippe die voor de beste Belgische klassering zorgde. Met Presitigieux du Bois Madam Z (v. Peppermill) reed ze naar een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.