Nayel Nassar: "Ik kijk alvast uit naar mijn eerste Olympische Spelen"

Nayel Nassar: "Ik kijk alvast uit naar mijn eerste Olympische Spelen"

De Egyptische ruiter Nayel Nassar heeft in een interview met ClipMyHorse gezegd dat hij alvast uitkijkt naar de Olympische Spelen. "Het behalen van de Olympische kwalificatie was zeker en vast één van de hoogtepunten uit mijn carrière tot dusver", aldus Nassar.

Nassar zit momenteel in lockdown met zijn verloofde Jennifer Gates: "Tot nu toe valt het allemaal wel mee maar ik hoop dat de competities snel hervat kunnen worden", vertelt hij. "Normaal gezien was ik nu in Europa om daar volop aan wedstrijd deel te nemen maar Corona strooide op dat gebied roet in het eten", vertelde hij. 

"De hoogtepunten uit mijn carrière tot dusver? Zeker en vast de Olympische kwalificatie voor het Egyptische team. We waren met onze beste ruiters en paarden naar de kwalificatiewedstrijd afgezakt. Toen we die Nations Cup wonnen en ons Olympisch ticket op zak hadden, was de ontlading dan ook groot. Daarnaast heb ik al verschillende CSI5* wedstrijden op mijn naam kunnen schrijven. Zo was de overwinning die ik afgelopen seizoen in New York behaalde ook erg mooi voor mij".

Bron: ClipMyHorse