Mona Vergnanini knap tweede in Sentower Park, Louise Ameeuw wint

Mona Vergnanini knap tweede in Sentower Park, Louise Ameeuw wint

In de Junioren-proef werd Mona Verganini knap tweede. De overwinning was daar voor Ava Vernon. Bij de Children ging de overwinning naar Louise Ameeuw. 

Ava Vernon was met Jolie Fleur van de Noordheuvel (v. Cassini II) de snelste in 52.36. Mona Vergnanini werd met Calista Z (v. Chinquin) nipt tweede in 52.44. Anastasya Bondarieva en Quickborn 8 (v. Quintender 2) sluiten de top drie af met een tijd van 54.12. 
Tristan Guisson springt met Naturelle van het Legitahof Z (v. Nabab de Reve) een foutloos rondje in 60.62 en eindigt als achtste. 


In de ponyproef ging Max Foley met Valma de Fougnard (v. Kantje's Ronaldo) met de overwinning aan de haal. Elsi Jacques werd tweede met Trevoulter Ladies Man (v. Gorsfraith Brenin). Oscar Hobby en Graughwell Boy (v. Lisduff Rebel) vervolledigen het podium.
Vic de Plecker wordt met Orchid's Anucia (v. Kanshebber) knap zesde. 


In de laatste reeks van de avond, de Children-proef kleurde het podium volledig rood-geel-zwart. Louise Anseeuw en Lover Boy Z (v. Level Z) waren de snelste en bleven zo voor Helena Beyers met Mito van de Zilverenhoek (v. Mylord Carthago). Rik Nauta en Uomini (v. Prtofino) maken het Belgische feestje af. Helena Beyers springt trouwens twee top tien-plaatsen bijeen, want met Mantonge of Colors (v. Elvis ter Putte) vinden we ze ook terug op plaats zes. Rik Nauta evenaart die prestatie en finisht met Cayenne van de Moerhoeve (v. Taran de La Pomme) op de tiende plaats. 


Resultaten
Junioren
Pony's
Children