Jens Vandenberk, Koen Vereecke en Gilles Thomas laten van zich horen op Duitse bodem

Jens Vandenberk, Koen Vereecke en Gilles Thomas laten van zich horen op Duitse bodem

In Herzlake staat dit weekend een CSI3* wedstrijd op het programma. Deze middag werd een 1m40 gesprongen en daarin reed Pius Schwizer naar de overwinning. Hij slaagde er in het zadel van Balou Rubin R (v. Balou du Rouet) in om een foutloze ronde achter zijn naam te noteren en klokte af in 33,14 seconden. 

Leon Thijssen en Zeppe Blue (v. VDL Zirocco Blue x Casantos) volgden op de tweede plaats; Zij slaagden er eveneens in een foutloze ronde te springen en klokten af in 33,27 seconden. Koen Vereecke en Arioso du Bois (v. Rock'n Roll Semilly) maakten de top drie compleet. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 33,51 seconden.

Gilles Thomas (Comdero I van Beek Z) en Hans-Thorben Rüder (Lorcas) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

Bij de 6- en 7-jarige paarden reed Jur Vrieling naar de overwinning. Hij reed Kallmar VDL (v. Carrera VDL) foutloos rond in 61,90 seconden. Felix Hassmann (Crockett WZ) en Mylen Kruse (Champagne Shower) vervolledigden de top drie. Zij sprongen foutloze rondes in respectievelijk 64,64 en 67,30 seconden. 

Klara Mattsson (Kintana H) en Richard Gardner (Ippolito) volgden op plaatsen vier en vijf.

Laurens Houben (Kateau Van W) was de beste Belg op de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 van de CSI3* competitie reed Jens Vandenberk naar de overwinning. In het zadel van Cynthia Z (v. Calvados x Turvo van het Gestelhof) was hij de snelste in 29,08 seconden. Emil Hallundbaek en Irwin (v. Kannan x Paladin des IFS) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 30,25 seconden. Janne Friederike Meyer-Zimmermann en Chaka Chaka 3 (v. Casall) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,84 seconden. 

Lillie Keenan (Delta de la Rasse) en Christian Hess (Coldplay CR) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten