Jumping Lummen uitgesteld naar september

Jumping Lummen uitgesteld naar september


"We hadden er met zijn allen heel hard naar uitgekeken maar helaas strooit EHV-1 roet in het eten… Na lang wikken en wegen heeft de organisatie van CSI Lummen  dan besloten om de Spring Tour van mei naar een datum later dit jaar te verplaatsen", zo begint het persbericht van CSI Lummen. 


“Het doet ons erg veel plezier dat al zo veel ruiters klaar waren om aan ons concours deel te nemen. We merkten dat er zowel van Belgische als buitenlandse ruiters erg veel interesse was. We zijn dan ook niet over één nacht ijs gegaan om de beslissing te maken het concours in mei niet te laten doorgaan. Het belangrijkste is echter dat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen en dat de gezondheid van onze paarden op de eerste plaats staat”, aldus de organisatie.

Eindigen doen ze met een positieve noot: “Wat ons betreft is uitstel echter geen afstel. We plannen om in september terug te komen met een Autumn Tour, de exacte data hiervan zullen zo snel mogelijk aangekondigd worden. We hopen dat Jumping Lummen dan weer op een ‘normalere’ manier kan plaatsvinden als de mooie wedstrijd waar iedereen graag naar afzakt. We hopen er ook in september weer een gezellig, sociaal evenement van te kunnen maken.”, besluiten ze.