Elisa Strubbe houdt Belgische eer hoog in 1m50 proef van Knokke

Elisa Strubbe houdt Belgische eer hoog in 1m50 proef van Knokke

In de driesterren competitie van Knokke stond er zojuist een 1m50 rubriek op het programma. Daar wisten slecht 4 combinaties van de 43 de barrage te bereiken. 

Quick results:

1. Petronella Andersson - Eclatant
2. Satoshi Hirao - Dabresse
3. Kendra Claricia Brinkop - Univers la Tuilliere

De Zweedse amazone Petronella Andersson stuurt haar Eclatant (v. Berlin) in 40.01 seconden naar de winst. Slechts de top twee wist hier foutloos te blijven en dat was naast Andersson nog de Japanner Satoshi Hirao en zijn KWPN merrie Dabresse (v. Dollar de la Pierre) die hier in 41.26 seconden door de finish reden. De Duitse Kendra Claricia Brinkop en haar Univers la Tuilliere zien we dan met 4 strafpunten terug op de derde plaats. 

Voor België kwalificeerde Elisa Strubbe zich voor de barrage met haar Scato van de Scato van de Molenbrug Z (v. Scendix) zie ze uiteindelijk met 8 strafpunten naar de vierde plaats stuurde. Max Thirouin en Utopie Villelongue zien we dan terug op de vijfde plaats.

Frederic Vernaet en Euptric van Beek noteren nog een zesde plaats. Suus Kuyten weet de Nederlandse eer hoog te houden door haar Dallas du Domaine Z naar de zevende plaats te sturen. 

1m25

Het 1m25 is voor Christophe Meirsschaert en Pjs Castro (v. Harley VDL) die hij in 30.73 seconden naar de winst stuurde. Hij bleef er voor op Kai Zeevi die met Conthallon Rouge tweede werd. 

Showproef

In de showproef wint Emile Rogiest met Roberlina in 33.26 seconden. Emile was hier met Prince Optimus ook nog eens goed voor een tweede plaats in 34.91 seconden. Jet is dan Josephine Lepage die met Menta Star H de derde plaats voor rekening nam. 

Resultaten