Darragh Kenny imponeert met Important de Muze met 1.55m winst in Londen

Darragh Kenny imponeert met Important de Muze met 1.55m winst in Londen

Elf combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de 1.55m hoofdrubriek vandaag in Londen. Slechts vier hielden het hout in de lepels. De snelste chrono kwam op naam van de Ierse springruiter, Darragh Kenny  met de 11-jarige Important de Muze.


QUICK RESULTS
1. Darragh Ke
nny- Important de Muze
2. William Whitaker - RMF Echo
3. Be
n Maher - F One USA


De Lage Landen leverden de paarden, Het Europese eiland de ruiters. De Ier, Darragh Kenny schreef de eindzege op zijnaam dankzij een snelle barrageronde met de 11-jarige BWP-ruin, Important de Muze (Erco van 't Roosakker). Het paar bleef als enige onder de 34 seconden limiet.  In het verleden werd de ruinog uitgebracht door Frank Schuttert en Pieter Clemens.

Voor eigen publiek volgde William Whitaker met onder het zadel de 15-jarige BWP-hengst, RMF Echo (Virus de Laubry). Ben Maher werkte het podium af met de 9-jarige KWPN-hengst, F One USA (Toulon).

Eerder sprong Holly Smith al naar de winst in Londen. Ditmaal stelde de Britse zich op op de vierde plaats. Samen met Hearts Destiny (Heart Throb) verwees Smith, Mark McAuley met Miebello (Flyinge Quite Easy 958) naar de vijfde plek.

Uitslag