Bunoit Moeskops springt naar ultieme Ranking winst in Opglabbeek

Bunoit Moeskops springt naar ultieme Ranking winst in Opglabbeek

Deze avond was het topsport van de bovenste plank op het Sentower Park in Opglabbeek. In de 1.50m Longines Ranking rubriek hielden negen combinaties het foutloos in de twee omlopen. Voor eigen publiek sprong Bunoit Moeskops naar de ultieme winst.


QUICK RESULTS
1. Bunoit Moeskops - Damore vh Haneweehof Z
2. Pius Schwizer - Vient Tu du Rouet
3. Josheph Clayton - Like A Diamond vh Schaeck


Niet minder dan 22 combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de 1.50m Longines Ranking rubriek.  Als een van de laatste aan de start wist Bunoit Moeskops topruiter, Pius Schwizer achter te houden met Damore vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly). Het paar was slechts twee tienden van een seconde sneller dan Schwizer met de SF-ruin, Vient Tu du Rouet (Pezetas du Rouet).

De Brit Joseph Clayton vervolledigde het podium met de Ashford Farm en Jos Lansink's, BWP-merrie, Like A Diamond vh Schaeck (Diamant de Semilly). Het paar bleef in deze proef foutloos voor op Peter Moloney met Ornellaia (For Pleasure) en Michael Cristofoletti in het zadel van Sig Debalia (Zürich).

Net buiten het podium sprong ook Michael Vreys met zijn Heidelberg van het Lindehof (Amoroso vd Helle) foutloos naar de zevende plek.

Uitslag