Jérôme Guery en Gregory Wathelet op podium Sentower Park

Jérôme Guery en Gregory Wathelet op podium Sentower Park

Een barrage met negen en vijf ervan waren landgenoten, een podiumplaats was bijna onvermijdelijk. Het was de Ier Conor Drain die de overwinning wegkaapte. 


QUICK RESULT

1. Conor Drain - Forever

2. Jérôme Guery - Bco Milton Z

3. Gregory Wathelet - Lady Unexpeted

Het was de Ier Conor Drain die met de C-Ingmar-merrie Forever de Belgen van de overwinning hield in Sentower Park. Hij zette een tijd van 30.80 op de klok en was daarmee sneller dan Jérôme Guery. Guery snelde met zijn BCO Milton Z (v. Mylord Carthago) over de finishlijn in 31.34. Gregory Wathelet en Lady Unexpected (v. Lord Pezi) finishten in 31.78 en sluiten de top drie af. 

Harry Allen en Angela de Kreisker (v. Clinton) springen net naast het podium. Brecht Goossens sluit voor België de top vijf af met I Cantou du Fonds des Flots (v. Canturo). 

Ook plaats zeven, acht en tien zijn voor thuisruiters. Maud Pietroniro en LC Riviere Rouge (v. Lindberg des Hayettes) vinden we terug op de zevende plek, Bart Clarys met Geste van de Vihta (v. Zirocco Blue VDL) op de achtste plaats. 

Op de tiende plaats, gedeeld met noorderbuur Michael Greve vinden we Annelies Vorsselmans terug. Met Chichester 3 (v. Casall) rijdt ze een foutloos basisparcours, maar ze krijgt 1 punt tegen voor tijdsoverschreding. 


Resultaten